Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Strangelove - a Queer Festival

  Traduction en français non disponible

  Kinky performances, een interactieve game zone, een gigantische gehaakte vagina, feministische strippers, Berlijnse underground electro, internationale kortfilms ... Strangelove gaat dit jaar helemaal loos op het thema POWER/GAME!

  De 7de editie van dit alternatief kunstenfestival rond genderdiversiteit en seksuele geaardheid verkent de diepe krochten van het menselijk verlangen met een programma dat het spel tussen dominantie en overgave meedogenloos blootlegt. Filmmakers, performers, muzikanten, game developpers, schrijvers, beeldend kunstenaars, koks en alle mogelijke crossovers ontketenen hun fantasieën om u op de knieën te dwingen. Met veel liefde natuurlijk. En alleen als u 'ja, graag' zegt.
  ?
  Strangelove stelt gangbare maatschappelijke normen over gender en seksualiteit in vraag. Het festival is een presentatieplek en creatieplatform voor makers die werken rond thema’s als transgender, beeldvorming van man/vrouw zijn, rollenpatronen, feminisme, seksuele geaardheid, seksualiteitsbeleving, contra-cultuur en de politieke en maatschappelijke status van holebi’s en transgenders.
  Daarnaast is Strangelove een ontmoetingsplek waar queers en iedereen die geïnteresseerd is in het thema uitgenodigd worden tot een open dialoog.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Anvers

  Recommandations