Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Food Truck Festival HAP

  Traduction en français non disponible

  Het gezelligste, grootste & gratis Food Truck Festival van België "HAP - Food Truck Festival " komt terug naar Stad Genk op Za.3 - Zo.4 & Ma.5 Juni i in het mooie park en evenementenplein aan de Dieplaan in Genk!

  30 Tal mobiele keukentjes/ foodtrucks toveren het mooie park om tot één groot sfeervol openlucht restaurant. We serveren het lekkerste eten, de beste wijnen en overheerlijke gin-tonics & cocktails in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance.

  Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes… zorgen ervoor dat dit GRATIS festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

  Ook voor onze kleinste "happers" is er animatie en entertainment voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

  Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Genk

  Recommandations