Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Bierweekend 2017

  Traduction en français non disponible

  Het Bierweekend is het startschot voor een zwoele zomer in Middelkerke. drie dagen en nachten wordt de Middelkerkse zeedijk omgetoverd tot het langste café van het land. En met de kermis en de bierpit is er veel randanimatie.

  Het Bierweekend wordt sinds mensenheugenis onafgebroken georganiseerd. Als ultieme opwarmer voor een druk zomerseizoen kun je proeven van de rijke en veelzijdige Belgische biercultuur. Het evenement groeide uit van kleinschalig promotiemoment voor enkele bieren tot één van de drukst bijgewoonde evenementen op de Middelkerkse vrijetijdskalender. Tal van Middelkerkse horecazaken zetten een feesttent voor hun deur en promoten een speciaal bier. Uiteraard zijn er in de feesttenten tal van feestjes en optredens.

  Degusteren in de Bierpit

  Het Belgische bieraanbod lijkt wel onuitputtelijk. Tijdens het Bierweekend kun je enkele verrassende ontdekkingen doen op het gezellige degustatieplein: de Bierpit. Bierkenners uit Middelkerke selecteren een uniek aanbod ambachtelijk gebrouwen bieren van de kleinere huizen.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Middelkerke

  Recommandations