Student Welcome

Soirée » Pop rock

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Student Welcome

  Traduction en français non disponible

  COMPACT DISK DUMMIES
  In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Ze lieten geen spaander heel van het aanwezige publiek en de jury, die hun stomende electrorock met een gouden plak beloonde. Vijf jaar later, en met debuutalbum ‘Silver Sounds’ onder de arm, staat een optreden de Compact Disk Dummies meer dan ooit garant voor een kolkende dansvloer!

  ROMÉO ELVIS X LE MOTEL
  Bruxelles arrive! Vanuit onze hoofstad waait een nieuwe storm door de Europese hiphop. Helemaal aan de top: Rapper Roméo Elvis. Zijn ‘Morale II’, samen met producer Le Motel, is een visitekaartje van formaat. Single ‘Diable’ kwam meteen binnen als hotshot op Studio Brussel, en er komt nog meer aan. Roméo Elvis en Le Motel brengen hun energieke hiphopshow naar de Student Welcome!

  THE WHATEVERS
  Hasselts finest draaien alles waar een beat in zit en op gedanst kan worden. In hun thuisstad zijn hun ‘Whatever!’ parties een waar begrip. Daarnaast vind je The Whatevers met grote regelmaat terug op Studio Brussel, Pukkelpop, Tomorrowland en Laundry Day. Perfect voor wie zijn hits het liefst strak gemixt voorgeschoteld krijgt!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Soirée

  Autres événements : Sint-Andries

  Recommandations