Internationaal Straattheaterfestival Beveren

Théatre / Spectacle » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Internationaal Straattheaterfestival Beveren

  Traduction en français non disponible

  Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus heeft voor de 12de keer op rij het Internationaal Straattheaterfestival Beveren plaats.

  Om het comfort van artiesten en bezoekers verder te optimaliseren, wijken we dit jaar uit naar een nieuwe locatie! Onze vaste acts vindt u voortaan op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van KA Beveren in de Donkvijverstraat. De walking acts en installatieacts vindt u uiteraard langs het parcours in de centrumstraten: Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande, Grote Markt en N70.

  Humor, (lucht)acrobatie, een vuuract, en stuntwerk van de bovenste plank uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Australië en Japan.

  Nieuw dit jaar is dat we op onze nieuwe terrein ook op zaterdag vaste voorstellingen presenteren. Met familievoorstellingen die allemaal over dieren gaan maken we er een beestige zaterdag van!

  Op vrijdag sluiten we uiteraard af met een vuuract maar ook in onze walking acts werd flink geïnvesteerd. Een luchtballon op vrijdag, een reuzenkonijn op zaterdag en een zeppelin op zondag… het is maar een kleine selectie uit het arsenaal gekke wezens of vriendelijke gastheren die u uitnodigen op een weekend vol verwondering en bewondering.

  Het laatste weekend van augustus wordt een knaller voor jong en oud. Ontdek hier het volledige en goedgevulde programma van ons twaalfde Internationaal Straattheaterfestival Beveren met meer dan 50 verschillende acts!

  Naast het straattheater organiseert de gemeente nog tal van andere activiteiten tijdens de Beverse feesten. Met Spiegelbeeld verwennen we op zaterdagavond de echte muziekliefhebber en ook traditionals zoals de gekke fietsen, Olympische straat en de diverse markten zijn een bezoekje meer dan waard!

  Wij wensen u gezellige en deugddoende Beverse feesten!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Beveren

  Recommandations