Classic@themovies: Mechels Kamerorkest & Cedric Honings

Concert » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Classic@themovies: Mechels Kamerorkest & Cedric Honings

  Traduction en français non disponible

  Met aanstormend talent Cedric Honings op gitaar brengt het Mechels Kamerorkest o.l.v. gastdirigent Tom Deneckere een sprankelend en meeslepend concert boordevol bekende melodieën en beklijvende ritmes. Onder het motto 'Classic@the movies' word je meegesleept op een reis doorheen de klassieke filmmuziek. Kortom, een hartverwarmend concert dat niet mag ontbreken tijdens de nieuwjaarsperiode!

  Het Mechels Kamerorkest, bestaande uit een 40-tal musici, kwam in 2004 tot stand onder impuls van huidig chef-dirigent Tom Van den Eynde. In zijn korte bestaan heeft het orkest zich zeer snel een plaats weten te veroveren in het Vlaamse muzikale landschap. Dit jaar nog werkte het orkest mee aan het televisieprogramma 'Thomas speelt het hard' (Canvas), waarbij het orkest pianist Thomas Vanderveken klaarstoomde voor zijn vertolking van Edvard Griegs pianoconcerto.

  Cedric Honings (1999) wordt beschouwd als één van de meest beloftevolle klassieke gitaristen in ons land. Ondanks zijn jonge leeftijd behaalde hij reeds verschillende eerste prijzen en heeft hij al een imposante lijst van masterclasses op zijn naam staan (bij o.a. Jan Depreter, Raphaella Smits,…).

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Malines