RADAR - performers uit de stad #4

Activités diverses » Activités en plein air

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de RADAR - performers uit de stad #4

  Traduction en français non disponible

  Met RADAR trekken het Cultuurcentrum en H30 door de stad op zoek naar jonge talenten, van Mechelen tot ver daarbuiten. Voor de eerste editie van dit seizoen hebben we een parcours uitgestippeld waar je op ontdekking gaat doorheen het cultuurcentrum langs 3 verschillende performances.

  Collectief Elan - d – In between spaces

  Hun performance In bet-ween spaces (2017) is een fysieke en visuele beleving waarbij de speelse setting je uitnodigt om telkens opnieuw een eigen plek te zoeken. Nu eens zittend, dan weer staand. Je wordt on-derdeel van een constant veranderende stoelensculptuur waarin op intelligente en ludieke wijze de relatie tot de ander en elkaar in vraag gesteld wordt. 

  Anke Somers - Persona

  Persona (2017) is een performance waarin het ultieme zelfportret wordt onderzocht. Het werk wordt enkel live getoond. Wat schuilt er achter het masker? Met porseleinklei als basismateriaal wordt Persona laagje voor laagje opgebouwd.

  MEIS

  Meis is een dansvoorstelling waarbij de the-ma's seksualiteit, gender, fysicaliteit en persoonlijkheid op het matje geroepen worden. Wie zijn wij, wie zijn zij? Wat verwacht u juist van ons? Wees man, wees vrouw, wees vooral wie je denkt te zijn en dat tot de uitputting toeslaat of tot ze je verplettert. Een maatschappij die doet zweten. Weet wie je bent, of weet het niet. Maar zie er vooral de humor van in.


  Aan de bar verwent DJ Tumult je op een ultieme lounge sfeer.


  Updates volgen!

  Programmatie i.s.m. Mechelen Talentenfabriek

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Malines