Urban Trail Mechelen

Sport » Sport en extérieur

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Urban Trail Mechelen

  Traduction en français non disponible

  De vierde editie van de Gazet van Antwerpen Urban Trail Mechelen komt er aan op zaterdagavond 9 december! Het parcours van 10 én 5 km in het hart van het magische Mechelen zal de komende maanden worden onthuld op deze Facebookpagina en op de website. 
  De inschrijvingen openen dinsdag 26 september om 11u00. Maximaal 5.000 lopers en 500 wandelaars kunnen deelnemen. Het evenement was vorige jaren telkens volzet dus wees er snel bij!

  Vanaf dit jaar is het ook voor wandelaars mogelijk om Mechelen en zijn wondermooie omgeving, gebouwen en steegjes te ontdekken!

  Er is plaats voor 700 wandelaars!

  De deelnemers aan de wandeling krijgen hetzelfde parcours voorgeschoteld als de lopers, dus zij mogen zich ook aan een prachtig parcours verwachten. Wandelaars krijgen ook een borstnummer waarmee ze zich op het parcours kunnen begeven en zich bij de verschillende bevoorradingen kunnen aanbieden. Het borstnummer is af te halen in de sporthal van school Bimsem (bleekstraat 3) in Mechelen op zaterdagavond 9 december tussen 18u00 en 20u30 aan de stand "Walk". Zowel de wandelaars als de lopers dienen zich ten laatste om 23u30 aan de finish te begeven.

  Aan de finish staat er een heerlijk warm soepje, aangeboden door Delhaize, klaar om deze mooie avond af te sluiten

  PS: Aan de wandelaars wordt gevraagd om zoveel mogelijk rechts te houden en voorrang te verlenen aan de lopers bij smalle steegjes. Op deze manier kunnen zowel de lopers als de wandelaars volop genieten en de omgeving in alle comfort ontdekken!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Malines