Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Ballonnenvrees

  Traduction en français non disponible

  Voor de derde keer komt Ballonnenvrees op bezoek in de bib van Mechelen. En ook deze keer brengt Gert Vanlerberghe heel wat ijzersterk poëzietalent mee.

  Zo is er Akim A.J. Willems, een kanjer die heel wat collega's zowel op papier als op het podium ver achter zich laat. Hij organiseert al enkele jaren het woordfestival Poëzie in de Pastorie en bij het Poëziebordeel mag u hem met Detlev aanspreken.
  Antwerps dichteres Esohe Weyden is niet meer weg te denken van de Vlaamse poëziepodia sinds ze een goede beurt maakte bij de wedstrijd Violencia. Roncha is een niet te versmaden rapper uit Leuven, die u misschien wel kent van Marmalade Productions. Stokely Dichtman komt helemaal uit Nederland, waar hij met zijn beeldende poëzie de slampodia bestormt.

  Als kers op de taart is er Jee Kast, de man die al jarenlang op originele manier taal met muziek en performance mengt dat het een lieve lust is, en voor wie geen enkel podium in de Lage Landen en ver daar buiten nog veilig is. Kent u hem niet van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam, dan zeker van Belgium's Got Talent. Want dat heeft hij. Met hopen.
  Zes uitstekende redenen dus om op om 23 februari naar de gezellige bibliotheek af te zakken. Heel graag tot dan!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Malines