Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Sneeuwwitje

  Traduction en français non disponible

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand …

  De opvolger van 'Doornroosje' en 'Assepoester' is bekend. Vanaf 23 februari 2020 kan je genieten van 'Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen'. Maureen, die we kennen van de Ketnetmusical 'Troep' en Qmusic, speelt Sneeuwwitje.

  "Mijn allereerste film in de cinema. De prinses der Disney prinsessen. Een vrouw die zalig mag rusten tot wanneer ze gekust wordt en dat terwijl 'de kabouterkes' het huishouden doen. Hey ho! Die stiefmoeder neem ik er dan wel bij en ik zal haar spiegeltje met plezier opblinken." - Maureen

  ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Het verhaal is van alle tijden, magisch en ontroerend. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Maar de list mislukt, en Sneeuwwitje komt terecht bij Zeven Dwergen en een jager. Samen gaan ze de strijd aan met de gemene Koningin.

  Sprookjes Bestaan

  Elk jaar brengt Deep Bridge herkenbare sprookjes naar theater. De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en leuke liedjes. De sprookjes van Deep Bridge zijn een feest voor de héle familie.

  Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Bij ons mag je meezingen en dansen. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

  FAMILYTICKET* Cat. 1 Cat. 2 Cat. 3
  WEEKPRIJZEN € 100 € 33 € 28 € 23
  WEEKENDPRIJZEN € 110 € 38 € 33 € 28

  *Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar deze voorstelling met de hele familie (4 categorie 1-tickets). Family Tickets zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

  Photos de Sneeuwwitje

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Theater Elckerlyc

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Anvers

  Recommandations