Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Nesten (4+)

  Traduction en français non disponible

  Drie eenzame figuren in een wereld van karton. Ze lijken op zoek naar iets. Een vriend? Een dak? Een thuis? Of is dakloos nog iets anders dan thuisloos? Al bouwend vinden ze houvast in de ruimte en bij elkaar. Met een minimum aan middelen toveren drie spelers een verrassend universum. In een gevoelige, licht surrealistische beeldtaal snijden ze meteen ook een groot thema aan voor jong publiek. 

  Noem Nesten dus gerust een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap. Maar het resultaat is tegelijk ontwapenend en spitant: “Nesten is geen glimmend spektakel, maar een ingetogen zoektocht. Onder het spel met dozen en lichamen zit een vertederend laagje van mensen die op zoek zijn naar beschutting. Zo lief, en ook zo leuk en grappig.” 
  Tuur Devens op theaterkrant.nl 

  Anna Bentivegna en Zoë Demoustier dansten al eerder bij fABULEUS en studeerden samen met Ayrton Fraenk aan de Mime Opleiding van de Academie voor Theater en Dans Amsterdam. Ze konden voor deze productie rekenen op de eindregie van Jef Van gestel, die we kennen van zijn mooie producties voor Tuning People.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations