Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de plastikBERTRAND (4+)

  Traduction en français non disponible

  Bertrand is van plastiek. Bertrand wil echter alles zijn, behalve plastiek. Samen met zijn leger aan rommel en afgewezen voorwerpen, gaat hij op zoek naar de schoonheid in dit ‘niets’. De kapotte stofzuiger, die lelijke rok, een plastieken zak, zelfs mama’s oude tandenborstel... Wat weggeworpen werd, komt tot leven. Wat aan de kant geschoven werd, mag weer mee doen. Wat niet meer mocht bestaan, krijgt terug een ziel.

  Kostuumontwerpsters Leentje Kerremans en Valerie Le Roy delen een grote liefde voor de pracht en humor van alledaagse, ‘stomme’ dingen. Naast haar werk voor film en TV (Den elfde van den elfde, De Ridder, Ontspoord) werkte Leentje ook voor Theater FroeFroe en Laika. Valerie tekende dan weer voor de kostuums en/of set van Bevergem en Cargo. In het theater werkte ze voor BRONKS en kabinet k.

  Samen met theatermakers Michiel Soete, Nona Demey en muzikant Janko Beckers vissen ze in die zee van ogenschijnlijke prullen naar geheime vermommingen en dubbele levens. Ze komen boven met een uiterst visuele vangst die de nieuwsgierigheid van jonge kinderen extra zal kriebelen.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Centre culturel d'Hasselt

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations