Forever/Voor altijd (8+)

Théatre / Spectacle » Professionnel

Informations pratiques

A propos de Forever/Voor altijd (8+)

Traduction en français non disponible

En wat als we nu eens voor altijd zouden blijven leven? Als volwassene proberen we allemaal een vleugje onsterfelijkheid uit: de ene schrijft boeken, de andere maakt films, de derde is een atleet die sportgeschiedenis schrijft, velen hebben kinderen..

Hoe zouden kinderen denken over het leven na de dood? Welke beelden, welke woorden, welke geuren, welke gedachten hebben ze daarbij? Als de hond dan toch sterft, gaat hij dan ook ergens op een wolk naar de hemel? En hoe ziet een kattenbak er ginder uit?

De Zwitserse choreografe Tabea Martin, die lange tijd in Nederland leefde en werkte, ging uitgebreid in gesprek en werkte in workshops samen met kinderen tussen 8 en 12 op dit thema.

Het resultaat? Tabea Martin en haar vijf dansers brengen een dynamische, sensibele, speelse en vrolijke voorstelling die krachtige energieke dans koppelt aan herkenbare eerlijke scènes.

De dood is van iedereen, jong en minder jong. Een taboe hoeven we er niet van te maken, een fantastische voorstelling wel. Dat heeft Tabea Martin goed begrepen met dit spitante Forever/Voor altijd. Een voorstelling als een ode aan het leven en aan de verbeelding!

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Autres événements : Centre culturel d'Hasselt

Autres événements : Théatre / Spectacle

Autres événements : Hasselt

Recommandations