Het dier, het dier en het beestje (8+)

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Het dier, het dier en het beestje (8+)

  Traduction en français non disponible

  Een gezongen fabel over hoe het is om een mens te zijn!

  Een moeflon/zeebaars/brandgans zit in een voetbalteam bij een ringslang/ bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. Wat gek is. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen mee nemen. En het regent ook nog.

  In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en live muziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

  Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt eigengereid theater met een heerlijk randje af. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

  Wat dat dan is? Voor wie erbij was: Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt (CCHA, 2017), Het verhaal van het verhaal (CCHA, 2018), Oorlog in Krokusfestival 2018 en, door iedereen echt omschreven als dé topvoorstelling van Krokusfestival 2019, Echte vrouwen joggen in regenpak. Voor wie er niet bij was: jullie hebben echt wat gemist, dus tip: doe dat deze keer niet! Echt niet!

  Artistiek leider Jetse Batelaan won in januari 2019 als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Centre culturel d'Hasselt

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations