As long as we are playing (8+)

Événement pour enfants » Théâtre / Spectacle

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de As long as we are playing (8+)

  Traduction en français non disponible

  Na ruim vijftien jaar waarin spel als een rode draad doorheen de creaties liep, wil kabinet k het deze keer de hoofdrol geven. As long as we are playing is een voorstelling als een speeltuin, waarin de aanstekelijkheid van het spel het uitgangspunt vormt voor elke beweging en interpretatie.

  Spel als een onuitputtelijke bron van impulsen. Spel waarin regels zich manifesteren in de handen van de mensen die ze hanteren, volgen, veranderen, bijsturen, manipuleren, negeren. Spel als de plaats van plezier en harmonie, maar ook van conflict en macht. Spel als spiegel van onze mogelijkheden, van onze natuur, van ons samenleven.

  Voor As long as we are playing werken Kwint Manshoven en Joke Laureyns voor het eerst samen met componist Thomas Smetryns, wiens muziek door kinderen uitgevoerd zal worden. Beeldend kunstenaar Amy Franceschini tekent voor de scenografie.

  Joke en Kwint maakten in een CCHA-productie beklijvende voorstellingen als Questo ricordo en Zwaluwzang. Ook hun intrigerend werk via kabinet k was al zes keer te gast op onze podia. Ze staan voor een poëtisch universum waarin hun danstaal veel vertelt met weinig, vertedert en pijn doet tegelijk, sober en rijk is, abstract en naturel, ernstig en speels. Met zijn voorstellingen wil kabinet k een eigen venster op de wereld openen, laten zien hoe het anders kan, stilte plaatsen tegenover een wereld vol stellingen.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Centre culturel d'Hasselt

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations