M-ART hét pop-up event voor gezinnen

Événement pour enfants » Exposition

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de M-ART hét pop-up event voor gezinnen

  Traduction en français non disponible

  Op 2 en 3 november moèt je naar de Verbeke Foundation komen, daar vind je tegen dan onze geweldige familie pop-up met de leukste shops, fijne ateliers en een dikke vette saus cultuur.
  MART is onze next big thing. Want als slashparent is jouw drang om te slashen groot. En daar proberen we je tegemoet te komen door een tweedaags event te maken waar je rustig jouw eindejaarsshopping kan doen in de meest inspirationele winkeltjes met een mooie mix van fashion, lifestyle, interieur, kinderkleding en speelgoed. Ondertussen kan je ook zelf aan de slag in enkele super nice ateliers en workshops. Of ga genieten van wat theater en muziek en laat je verleiden door de foodtrucks met echt lekker eten. En dat allemaal in het allercoolste museum: de Verbeke Foundation.

  MAAR WAAROM DAN?
  Ik zei het al, jij bent de reden, jij slasher die niet kan kiezen en liever wilt combineren. En ook kregen we de vraag van de organisatoren van de vroegere Bonte Fabriek. Tine van het superleuke Lijstjestijd (ga dat zien voor uw verlanglijstjes, people!) en Evelyne van kinderconceptstore Welp wilden hun toen al geslaagd event een nieuwe boost geven. Graag samen met Maison Slash. En zo gebeurde, zoals je kan zien.

  Het idee om je eindejaarsshopping te kunnen doen op één inspirerende plaats (oh, hell ja!), gecombineerd met zoveel andere activiteiten zodat het aanvoelt als een mini festival, viel bij ons alvast in de smaak.

  VERBEKE FOUNDATION WATTE?
  Maar dus, eindejaarsshopping op een 'inspirationele plaats'. Uhu, bedenk het maar, zeg jij nu. Awel, dat hebben we gedaan en onze MART gaat door in het meest tot verbeelding sprekend museum. De Verbeke Foundation in Kemzeke is een prachtig openluchtmuseum waar alle kunstwerken zijn uitgestrooid op een domein van 12 hectare groot. Het is daar schoon, jong! Sowieso wou jij allang je kinderen eens laten rondrennen tussen aanraakbare kunst. Dat kan dus nu met je combiticket, want ga je naar Mart, dan krijg je meteen ook toegang tot het museum. Win win!

  Bovendien bestaat die dikke saus cultuur ook uit theater én muziek dat volop aanwezig zal zijn. Komt dat zien, people!

  LEUKE SHOPS EN ATELIERS?
  Jep, er worden hier nogal dingen beloofd, maar ze zijn allemaal waar. Beloofd. Want ga gewoon eens op onze MART-website kijken naar het aanbod dat er nu al staat. Hier vind je de shops, hier vind je de workshops.

  Doe gewoon van hier al je ticketjes kopen, je zal er geen spijt van hebben. Beloofd dus hè.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Kemzeke

  Recommandations