André Hazes De avond van je leven

Concert » Chanson néerlandophone

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de André Hazes De avond van je leven

  Traduction en français non disponible

  André Hazes geeft extra concert op 27 november 2020
  Wegens de grote belangstelling komt André Hazes in 2020 twee keer naar de Lotto Arena. Na het concert van 28 november is nu ook een concert op 27 november toegevoegd.

  (update 12.11.19)

  Beleef met André de avond van je leven

  André Hazes wordt door België omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom terug op 27 en 28 november 2020 feesten in de Lotto Arena! Beleef samen met vrienden, familie, collega’s een onvergetelijke avond uit!

  Vlaanderen leerde Andre kennen in de Hasseltse Ethias Arena, tijdens Het Schlagerfestival zes jaar geleden. Daar legde hij ook de basis voor zijn vriendschap met Christoff, die zich later vertaalde in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’.

  André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen ‘Holland Zingt Hazes’ en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in een mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. In 2018 stond André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy. Dit jaar 2019 speelde André inmiddels ook drie keer Ahoy vol! Op naar 2020 waar dit nogmaals zal gebeuren.

  In 2018 stond André in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Einde 2019 speelde hij een uitverkochte theatertour met volle zalen in Gent, Roeselare, Brussel, Oostende en Hasselt.

  In 2020 beloofde de absolute nr. 1 terug te komen naar de Lotto Arena. Het eerste concert is zo goed als uitverkocht en daarom kondigt hij een extra datum aan! Het is nu al uitkijken naar einde 2020, wanneer deze uitzonderlijke artiest met een even uitzonderlijke productie terug naar Vlaanderen komt met DE AVOND VAN JE LEVEN!

  Kaarten kosten 39,70, 45,30, 56,50, en 67,70 
  Golden Circle staan voor zaterdag 90,10 euro
  Golden Circle zitplaats voor vrijdag 90,10 euro
  Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
  Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

  Links
  Officiële website: https://www.andrehazesjr.nl/website/

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Merksem

  Recommandations