Een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel

Uitstap / Ontdekking » Natuur

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel

  Marie’s Garden : een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel 


  Genesteld in Overijse (10 min van Brussel) en in Wauthier-Braine, verbouwen we bio groenten, fruit en bloemen.  We kweken meer dan 30 verschillende soorten, op basis van bio landbouw. U kunt deze producten bij ons komen kiezen en plukken tijdens een ontspannende wandeling door onze velden. 

  U wordt verwelkomd door ons team die u een woordje uitleg geven over de pluktuin, en u krijgt de nodige instrumenten om uw 'shopping' te doen. U kuiert door de velden en kiest en oogst uw producten. Sommige hebben een prijs per stuk, andere per kilo.  Wanneer u klaar bent rekent u af in ons winkeltje (cash of Bancontact). Toegang tot de pluktuin is vrij: u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen, en er is geen ingangsprijs. 

  Marie's Garden biedt u lokale en seizoensgebonden producten, vol vitaminen en mineralen, en rijk aan smaak - omdat onze groenten en fruit de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. U plukt uw producten zelf, voor een ultieme versheid en spoorbaarheid van wat er op uw bord belandt. 

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Overijse

  Aanbevelingen