Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Plukhof

  Zelfpluk Kleinfruit  Vrij toegankelijk tijdens de openingsuren voor iedereen.

  Bij Aankomst op ‘Plukhof’ kom je via het mooie houtje poortje naar ons tuinhuis. Inkom betalen is niet nodig, plukken in onze emmertjes wel. Aan het tuinhuis vind je alle verdere informatie voor zelf aan de slag te gaan. Bij een eerste bezoek geeft Els graag wat meer uitleg als je daar behoefte aan hebt en gaat ze mee het veld in.

  Zelfplukken Op het plukbord lees je welk fruit er te plukken is. Elke soort fruit die je wenst te plukken pluk je in een aparte emmer. Neem een aantal witte emmers en wandel door het middenpad het veld in. Aan de rijen waar er door jouw geplukt mag worden hangt een bordje met plukinstructies op. Pluk zoveel je wenst mee te nemen in onze emmertjes.
  Geniet en ervaar de beleving van het zelf plukken van ons  overheerlijk vers kleinfruit: aardbeien, frambozen, bessen,… in een rustige natuurlijke omgeving.

  Wanneer je klaar bent met plukken, kom je terug naar het tuinhuis. Daar worden de emmers met je zelf geplukte bessen gewogen en afgerekend. We doen het fruit in je eigen meegebrachte potjes, kommen, diepvriespotjes, emmertjes en mandjes. we zijn immers een afvalarm bedrijf. Daarvoor is moeder aarde ons zeer dankbaar! Een koeltas is handig om je fruit lekker fris en vers te houden op de weg naar huis.

  Je kan nog nagenieten van een lekker fruitdrankje of kruidenthee op het plukterras.

  Opgelet: We hebben GEEN bankcontact.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Wiekevorst