Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Weekend der Blasmusik

  Die Original Dorfmusikanten vieren dit jaar hun 30-jarig bestaan. Een jubileum- en herdenkingsjaar dat start met het “Weekend der Blasmusik”. Dit op zaterdag en zondag 30 en 31 maart a.s., in feestzaal De Fontein te Pittem.
  Op zaterdagavond is er het traditioneel “Heimatkonzert”, waarop hulde gebracht wordt aan hun overleden stichter, bezieler, dirigent en vriend. In het programma is er een arrangement opgenomen dat speciaal voor Marc geschreven werd door de Duitse componist “Peter Schad” . In première gebracht door “Die Original Dorfmusikanten”, onder leiding van hun nieuwe dirigent: Jacky De Muynck .
  Op zondag is er het “Frühlingsfest” waarbij je van 12.00 tot 14.30 uur kan aanschuiven voor de lunch. Wil je enkel maar genieten van de muziek en de sfeer dan ben je van harte welkom vanaf 11 uur voor het aperitief en/of in de namiddag voor de koffie met een stukje taart.
  Van aperitief tot dessert kan je achtereenvolgens genieten van de Böhmische en Egerländer live muziek gebracht door 3 uitstekende gastkapellen uit Nederland en België (De Boereblaoskapel uit Genhout, de Pompzwengels uit Geffen en de Maasgalmkapel uit Kessenich).
  Het zou natuurlijk zeer leuk zijn mochten de aanwezigen zich, zowel zaterdag als zondag, in aangepaste kledij hullen: Lederhose en Dirndl. Dit kan de sfeer alleen maar ten goede komen.
  KAARTEN te bestellen tegen ten laatste 22 maart
  Kaarten en reserveren voor de lunch op zondag kan via de website. Men kan surfen naar www.musikanten.be en op de tab ‘Tickets’ klikken. Na betaling van de kaarten zal alles klaar liggen aan de inkom. Reserveren kan ook op 0498/04.45.04. Zowel voor het concert op zaterdag (inkom 10 euro), de optredens op zondag (inkom 5 euro of 16 euro met lunch) als een combiticket voor beide dagen (concert+lunch +gratis aperitief aan 25 euro) , zijn de kaarten beperkt omwille van de capaciteit van de zaal.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Pittem

  Aanbevelingen