Shayfeen, Madd, El Grande Toto

Concert » Hip-Hop / Rap

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Shayfeen, Madd, El Grande Toto

  Straight from Casablanca laten Shobee en Small X, samen Shayfeen, de wereld kennismaken met Marokkaanse rap. Dat doen ze met opzwepende beats, epileptische hi-hats en verschrikkelijk efficiënte verses in Darija. Het tweetal mag dan al meer dan tien jaar in de rap game zitten, toch weten ze met hun creatieve kijk op trapmuziek steeds meer mensen te bereiken. Nadat Parijs op zijn kop werd gezet met een daverende liveshow, is het nu de beurt aan Brussel, en dat op 4 april in onze Orangerie.

  Madd is de broer van Shayfeens Shobee en brengt Amerikaanse vibes in een verzorgde stijl met straffe punchlines. Daarmee is hij een van de centrale figuren in de hedendaagse Marokkaanse rap, die in volle opmars is. Met zijn banger "3310" kent hij een waanzinnig succes, dat zich vertaalt in 5,4 miljoen views (en counting) ! Casablanca is coming en Madd mag je zeker beschouwen als een van Marokko's beste vertegenwoordigers.

  De tripple bill met Shayfeen en Madd wordt vervolledigd door El Grande Toto, die met zijn banger "Pablo" ondertussen al aan een waanzinnige 13 miljoen views zit. Vergis je echter niet: El Grande Toto is geen one-hit-wonder. Elke single die hij uitbrengt, gaat viraal en ondertussen heeft de artiest met ongeveer alle andere Marokkaanse rap legends samengewerkt. Geen wonder dat hij een platencontract mocht tekenen bij PurpleMoney (bekend van l'Artiste).

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen