The Magic Numbers + Morrissey & Marshall

Concert » Indie / Experimental

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Magic Numbers + Morrissey & Marshall

  THE MAGIC NUMBERS
  Vier jaar duurde het, maar de Londense broertjes en zusjes van The Magic Numbers zijn terug! En wel met een vijfde album: ‘Outsiders’. De titel werd niet toevallig gekozen, want de indie-rockband heeft zichzelf altijd al gezien als een buitenbeentje binnen hun genre. Bijna veertien jaar na hun debuut en een resem hits als ‘Forever Lost’, ‘Take A Chance’ en ‘I See You, You See Me’ bewijzen The Magic Numbers met ‘Outsiders’ dat buitenbeentjes nog steeds de beste muziek maken!
  Hun ontwapenende pop- en rocksongs, met vleugjes folk, doorspekt met meerstemmige harmonieën à la The Beach Boys en The Mamas And The Papas, balanceren tussen melancholie en gelukzaligheid. Een sound die ze ook live weten over te brengen, waarbij die prachtige samenzang en catchy melodieën toch altijd weer de show stelen. Op het succesrecept van dertien jaar geleden zit nog geen sleet, zoveel is duidelijk!

  MORRISSEY & MARSHALL
  Nog maar een paar jaar geleden vertrokken Darren Morrissey en Greg Marshall vanuit Dublin naar London met twee akoestische gitaren en de droom om van hun hobby hun beroep te maken. En dat lijkt steeds beter te lukken!
  In 2017 verscheen ‘We Rise’, waarop net als bij hun debuutalbum een prominente rol is weggelegd voor prachtige harmoniezang die doet denken aan The Kinks, The Beatles, Kings of Convenience en The Byrds. Morrissey & Marshall lijfden voor ‘We Rise’ een band in, maar met ‘We Rise Again… Acoustically’ gaan ze terug naar hoe het allemaal begon: als duo en met de gitaren in de aanslag. De intieme setting voert je terug naar de jaren ‘60 en doet de zanglijnen nog meer recht aan.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen