Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Afgelast
 • Voorbij
 • Over The Belgian Pride Parade

  Het Belgian Pride Festival, dat normaal gezien zou plaatsvinden van 8 tot en met 24 mei, wordt uitgesteld omwille van het coronavirus. “In België beleven we momenteel een situatie die we sinds lang niet hebben meegemaakt en waarvan we hopen ze nooit meer te moeten meemaken. The Belgian Pride Festival brengt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers samen in Brussel. Dit kan en mag enkel in veilige en gezonde omstandigheden doorgaan. Omdat de organisatie van een Pride erg veel vraagt van zowel de organisatie, als van alle betrokkenen, hebben wij besloten om The Belgian Pride 2020 te laten plaatsvinden op 29 augustus”, zegt de organisatie The Belgian Pride vzw.

  De organisatie neemt de beslissing samen met de drie LGBTI+ koepelorganisaties Arc-en-Ciel Wallonie, çavaria, RainbowHouse Brussels en de stad Brussel. 

  “Het Belgian Pride Festival zal dit jaar in het teken van mentale en fysieke gezondheid staan. We smijten ons nu volop op de reorganisatie, zodat we iedereen in augustus kunnen verwelkomen op een volwaardige editie”, klinkt het bij The Belgian Pride vzw. 
  Aan The Belgian Pride Parade nemen meer dan 80 groepen en organisaties deel. Alle deelnemers, partners en vrijwilligers zullen door de organisatie in de komende dagen verwittigd worden.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen