Preuteleute Nog ene kè

Theater / Spektakel » Humor / Komedie

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Afgelast
 • Voorbij
 • Over Preuteleute Nog ene kè

  Helaas zien we ons genoodzaakt om de shows van Preuteleute in het Proximus Theater (1.400 bezoekers) in De Panne op zaterdag 14 maart en Capitole Gent (1.600 bezoekers) op zaterdag 21 maart uit te stellen. Het advies van de overheid om indoor evenementen met meer dan 1.000 bezoekers te verplaatsen wordt steeds dwingender en volgen we dan ook op in het belang van de algemene gezondheid. Alle ticketkopers krijgen ook een e-mail met deze boodschap. We zoeken samen met Preuteleute en met de zalen naar een nieuwe datum. Deze wordt later bekendgemaakt. We wensen de getroffen mensen veel beterschap, en hopen met de lente voor de deur dat het virus even snel verdwijnt als het is gekomen.
  Bedankt voor het begrip.
  Comedyshows.be

  Wat zou ik nog ène ki willen doen in mijn leven? Mocht ik kunnen kiezen? Ik, persoonlijk, zou nog ène ki willen benjispringen in me bloten terwijl dat ik mij aftrek en probeer me kwak op te vangen als ik terug kaats… ’t is maar een gedacht. Ik vroeg het aan Ook Alain… Hij zei: “Ik zou nog ene kè willen optreden in het Kursaal, nog ene kè in de Capitole in Gent en achteraf in me bloten in de zèè gaan zwemmen met een komkommer in me gat…”

  Ook Alain vroeg Alain een paar weken geleden tussen trappist 6 en 7: “Preuteleute ligt al een eind stil, ik zou nog ène keer willen optreden. Zou jij dat ook niet willen?” Alain zei: “Moe je nog een pint hebben?” Ook Alain zei: “Jaak.” En ze zwegen derover. Maar dat bleef maar spelen in hun hoofd… Nog ene kè…

  Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben, om bijvoorbeeld uit de dagelijkse sleur te raken, stellen een bucketlist op. (Wikidickipedia)

  De keuze was rap gemaakt. Preuteleute speelt bijgevolg “nog ene kè”!
  Een theatershow over bucketlists en andere zaken die je met een emmer doet. Over laatste en eerste keren, over en uit.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen