Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Zomer in het Zwin

  Tijdens de zomervakantie staan de hutten van het Zwin Natuur Park open om bezoekers te verwennen met tal van activiteiten. In de kijkhut staat de hele dag door een Zwingids klaar om de bezoekers uitleg te geven over de vogels die de broedeilanden gebruiken om te rusten en zich te voeden. In de labohut worden de kleinste zoetwaterdiertjes van dichtbij bekeken en in het kijkcentrum zetten we elke namiddag de microscoop op het zoutwaterleven. In de ringhut worden tijdens de voormiddag regelmatig vogels geringd. Op andere momenten is er doorlopend een film te bekijken over het ringen van vogels.
  Ook voor de jongste bezoekers van het Zwin Natuur Park staat er elke dag iets te beleven. Op sommige dagen wordt er een verhaal verteld, op andere dagen worden er spelletjes gespeeld. Verder kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar elke dag op zoek gaan naar de Schat van Vlieg. Deze zoektocht loopt in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist.
  Alle activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs tot het park.- Vooraf ticket reserveren verplicht via zwin.be https://www.zwin.be/nl/zomer-het-zwin

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De mooiste zomerwandelingen

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Knokke-Heist