M/V/X Workshop gender-transgender

Theater / Spektakel » Professioneel

Praktische informatie

Over M/V/X Workshop gender-transgender

Toegankelijk en in vertrouwen
De laatste jaren hebben er zich heel wat positieve veranderingen voorgedaan rond de gelijkheid en gelijkwaardigheid van holebi’s, transgender en interseksuele personen (LGBTI). Het thema wordt ook steeds meer bespreekbaar en zichtbaar gemaakt in het dagelijkse leven. Door deze verhoogde aandacht kunnen er heel wat vragen oprijzen. Vanwaar komen onze ideeën over man-vrouwrelaties? Wat betekent het woord ‘transgender’? Wat is een transitie? Hoe kan ik mijn steentje bijdragen aan de community? KLIQ geeft je antwoorden op al deze vragen en meer.

KLIQ is de vormings- en trainingsorganisatie van Çavaria en geeft vorming en begeleiding over gender- en seksuele diversiteit. Çavaria is de koepelorganisatie van Vlaamse LGBTI-verenigingen die opkomt voor gender- en seksuele diversiteit.

Tip
Op donderdag 1 april speelt Jaouad Alloul ‘De Meisje’, een prachtige monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis in een moslimfamilie. Volg je de cursus 'M/V/X'? Dan geniet je 50% korting op ‘De Meisje’.

Organisatie
De Werf
VormingPlus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
KLIQ
Credits / Met dank aan
begeleiding: Sven Kiebooms (die/hun)

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : CC De Werf

Andere evenementen : Theater / Spektakel