10 geweldige afspeellijsten en live streams voor de apéro!

De apéro is zonder twijfel ons favoriete deel van de avond. Stel het je even voor: frisse Desperado's, wat lekkere koude tapas en goede muziek. Een perfect plaatje!

En om je te helpen om van je zomerapéro een groot succes te maken, is hier een selectie van afspeellijsten en live streams die iedereen opvrolijken!

France Inter biedt je een aperitiefafspeellijst aan, om de vroege avond in de zon door te brengen. Met muziek van Nancy Sinatra, Christine and the Queens, Cassius, The Modern Lovers...

Het optreden van de jonge Duitse Danilo Plessow aka Motor City Drum Ensemble op het Dekmantel festival dateert van 2014 en is en blijft even goed!

Nikki Beach, het bekende concept van strandclubs en hotels (Miami, Dubai, Koh Samui...), heeft muziek in zijn dna... Dit is hun nieuwste playlist.

Gilles Peterson, een Frans-Engelse dj en acid jazz inveterator, heeft een aantal zonnige tracks verzameld in deze betoverende playlist.

Live vanuit Los Angeles brengt West Coast Radio je een selectie van hun favoriete acid house tracks. Zo goed als nieuw!

·

De Canadese producent Caribou heeft voor Les Inrockuptibles magazine een zeer scherpe en boeiende afspeellijst samengesteld.

Deze K&D Session van het Oostenrijkse duo Kruder und Dorfmeister is een klassieker van formaat. Tijdloos en echt perfect voor het aperitief!

Dit muziekprogramma op Urgent FM, een lokale Gentse radiozender, heeft ons altijd verbaasd. DJ Fader is een kenner en neemt ons mee op unieke muzikale reizen. Een toffe mix van funk, hiphop, house en dub.

Ninja Tune, Coldcut's Engelse label bevat tracks van Wu-Tang Clan, Julianna Barwick, Robert Wyatt...

Een van onze favoriete optredens van de getalenteerde Honey Dijon, onder de zon in Miami!

Andere thema's