Een symbiose van poëzie en fotografie

Expo » Photographies

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Een symbiose van poëzie en fotografie

  Traduction en français non disponible
  Het fotografisch project ‘Achter de horizon’ dat Fotogroep ’t Slot aanbiedt, bestaat uit twee deelprojecten, enerzijds de Retrospectieve 2012-2017 van Fotogroep ’t Slot en anderzijds de Poëzie-Fotografie symbiose tussen Collectief Dichterbij (Turnhout) en Fotogroep ’t Slot (Wortel).

  In de periode 2012-2017 wordt de fotografie van Fotogroep ’t Slot gekenmerkt door diepgang en doorleving. Alles draait om inhoud en deze inhoud geeft bestaansrecht aan de beelden die de fotograaf tentoonstelt. Niet eenvoudig, niet vrijblijvend!

  Daarnaast is er het Poëzie-Fotografie project. Een symbiose waarbij de tentoongestelde foto’s ambiëren om een ‘vertaling’ te zijn van de emoties van de fotograaf bij de poëzie van 4 dichters van Collectief Dichterbij.

  Randactiviteiten:
  -Poëzie-happenings, waarbij de dichter poëzie voordraagt in aanwezigheid van de fotograaf op zondagen 10/09/2017 en 24/09/2017 telkens om 14.00 uur. Deze happenings worden muzikaal ondersteund door Jazz Kitchen.

  -Workshop digitale fotografie voor kinderen van 11 tot 16 jaar op zaterdag 2 september van 14.00 tot 17.00 uur.
  Creëer je eigen fotoshoot! Zijn selfies je ding? Ben je altijd op zoek naar een nieuwe foto van jezelf om te posten op Facebook? Dan is deze workshop iets voor jou! Schrijf je in: alleen of met je vriend(in). Laat je creativiteit de vrije loop om een originele foto van jezelf te (laten) maken. Zoek de nodige attributen en een super outfit bij elkaar en denk op voorhand na over de pose. Alle foto’s worden tijdens de tentoonstelling via een slideshow gepresenteerd en de mooiste foto wordt beloond met een grote kwalitatieve afdruk.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les expos gratuites les plus intéressantes

  Autres événements : Expo

  Autres événements : Oud-Turnhout