Alice in Wonderland on ice

Théatre / Spectacle » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Alice in Wonderland on ice

  Traduction en français non disponible

  Kursaal Oostende brengt magisch sprookje op ijs

  Kursaal Oostende staat erom bekend elke zomer een internationaal spektakel naar de Stad aan Zee te halen. Deze keer pakt het Kursaal ook uit in de kerstperiode met het sprookje Alice in Wonderland. De familievoorstelling wordt gebracht op een schaatspiste met de internationale kunstschaatsers. De shows gaan door op 27 en 28 december.

  Het verhaal
  Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot films en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes.

  Schaatspiste en projecties
  In Kursaal Oostende wordt het sprookje op een unieke manier gebracht. Het podium zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste waarop top kunstschaatsers gaan schitteren op meeslepende muziek. Grote videoprojecties rond en op het ijs zorgen voor de extra magische sfeer in de zaal.

  De productie
  Het gaat om een Russische productie waarbij top kunstschaatsers zorgen voor een adembenemend spektakel. Het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek.

  Wonder Seats
  Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Wonder Seats” arrangement. Dit voor slechts met een meerprijs van 20€. Met dit arrangement legt het Kursaal groot en klein extra in de watten voor de voorstelling en tijdens de pauze. Voor de voorstelling kan men een uur uitgebreid genieten van een buffet vol zoete lekkernijen (taartjes, pannenkoeken, ijsjes,...), chocolademelk, koffie, thee,... Tijdens de pauze een verfrissend drankje. Als extraatje krijgt iedereen een zakje snoep en een leuk aandenken mee naar huis.

  Vroegboekkorting
  Tot en met 30 juni kunnen tickets goedkoper aangekocht worden met de Early Bird korting. Volwassenen genieten in die periode een korting van 10%. Kinderen tot 13 jaar kunnen altijd genieten van 25% korting.

  Praktisch
  De shows vinden plaats op 27 en 28 december 2017 in Kursaal Oostende telkens om 16 uur. Tickets zijn nu al te koop via www.kursaaloostende.be, 070 660 601 of in de Box Office van Toerisme Oostende. De ticketprijzen variëren van 23 tot 43 euro.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les meilleurs événements pour enfants

  Autres événements : Kursaal

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Ostende

  Recommandations