Reis om de wereld in 80 dagen (8+)

Événement pour enfants » Théâtre / Spectacle

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Reis om de wereld in 80 dagen (8+)

  Traduction en français non disponible

  Als hoogtepunt van zijn bezoek aan de succes-multiculti-wijk Koekenberg zal de koning een immense muurschildering onthullen met de titel: Reis om de wereld in 80 dagen. Reizend leer je tenslotte andere culturen kennen en respecteren.
   
  Het comité, met de opdracht om binnen 80 dagen de blinde muur in de kleurrijke buurt aan te pakken, laat de ene na de andere organisatorische steek vallen. De tijd begint te dringen en twee huisschilders krijgen daags voor de onthulling de spoedklus in de schoot geworpen. Met rolsteigers, kwasten en talloze blikken verf gaan zij aan de slag. Het lijkt onmogelijk de klus nog op tijd te klaren. Maar men moet zich niet vergissen in de bewoners van de Koekenberg. Vereend zijn ze. En ook hun krachten. Kortom: slapstick in een sociaal bewogen jas!

  Beumer & Drost staan al jaren garant voor originele producties. Vaak wordt gewerkt met filmbeelden en speelt het gezelschap met de wereld op het podium enerzijds en die op film anderzijds. Personages stappen van de bühne in het filmbeeld en vice versa. Dit fijne mengsel brachten ze ook al vaak tot in Hasselt, denk aan Legends, Dick Bos, Eric of het kleine insectenboek, IJzersterk, enz…
   
  Reis om de wereld in 80 dagen is een theatrale explosie van beelden uit het heden en verleden. Een geweldige combinatie van actionpainting met historisch filmmateriaal!

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Les meilleurs événements pour enfants

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations