Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Paasspeurtocht

  Traduction en français non disponible

  De cultuurraad organiseert, in samenwerking met de cultuurdienst en de bibliotheek, een interactieve paasspeurtocht in het Park van Mesen (ingang via Kasteeldreef) tijdens de volledige paasvakantie.
  Doelgroepen: kleuters en leerlingen van 1e tot en met 4e leerjaar. Zoek in het park de paaltjes met afbeeldingen van alle gekleurde paaseieren en verbind op je formulier elke foto (locatie) met het juiste ei.
  Voor de leerlingen van het eerste tot en met 4e leerjaar zijn er ook extra doe-opdrachten via een QR-code op de paaltjes. De kinderen kunnen tijdens de paasvakantie met hun gezinsbubbel de wandeling maken wanneer het hen past.
  Gratis deelnameformulieren worden eind maart uitgedeeld. Wie er bij de start van de paasvakantie nog geen heeft, kan er altijd ééntje downloaden en afdrukken via www.lede.be. Je kan het ingevuld formulier nadien binnenbrengen in de bib van Lede tijdens de openingsuren (uiterlijk 20/04/2021) en ontvangt dan een leuke verrassing. Denk eraan om in de bib je mondmasker te dragen, afstand te houden en bij voorkeur alleen binnen te komen. Indien het deelnemende kind zelf naar binnen komt, dient het wel vergezeld te zijn van 1 begeleider.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Lede

  Recommandations