Beeldentuin Hugo Voeten - kunst en natuur in dialoog

Expo » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Beeldentuin Hugo Voeten - kunst en natuur in dialoog

  Traduction en français non disponible

  In juli en augustus is Beeldentuin Hugo Voeten elke zondag open! Bovendien is op deze zondagen de expo 'Kroniek van een Verborgen Tiendschuur' in Villa Hazenhout te zien. Deze voormalige tiendschuur bevindt zich op het domein van Beeldentuin Hugo Voeten, de inkom voor deze expo is inbegrepen in uw ticket. Boek nu tickets voor een coronaveilig cultureel bezoek in openlucht!

  In de 15 hectare grote private Beeldentuin Hugo Voeten in Geel staan honderden werken van tientallen kunstenaars opgesteld. Ze gaan een speciale dialoog met de natuur en het landschap aan. De tuin omvat verschillende zones met een andere sfeer waaronder een ontwerp van Jacques Wirtz en Erik Dhont. Ondernemer Hugo Voeten (1940–2017) gaf er zijn eigen toets aan. Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst.

  Elke woensdag, elke vrijdag en elke eerste zondag van de maand is een bezoek aan Beeldentuin Hugo Voeten mogelijk. In juli en augustus zijn we zelfs elke zondag open! Er is een vast wandelparcours voorzien en reservatie op voorhand is verplicht. Heel graag tot snel!

  Photos de Beeldentuin Hugo Voeten - kunst en natuur in dialoog

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Expo

  Autres événements : Geel

  Recommandations