Emma Bale, Limits at Democrazy

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Emma Bale, Limits at Democrazy

  Emma Bale, net 18 geworden, rijgt de hitsingles aan elkaar zoals een volleerde popgodin. Het begon in 2015 met 'All I Want' (cover van Kodaline) en 'Run', beide uit haar EP My World Untouched. 'Worth It' volgde, en natuurlijk 'Fortune Cookie' met Milow. In juni volgde single 'Caracao', geproducet door Luuk Cox en gemixed door Neil Comber (Florence & The Machine, MIA, Aurora).

  Naast meer dan 50 miljoen views, listens en streams kwamen ook de awards vlot binnen: beste Belgische act op de MTV Europe Music Awards en MIA voor Best Solo Female.

  Haar show in AB dit najaar was in een week tijd uitverkocht. Fans van Dua Lipa, Florence Welch en Maggie Rogers zijn gewaarschuwd.

  Een getalenteerd producer haal z'n inspiratie uit allerlei hoeken van het muzikale spectrum. Dat is niet simpel, en daarom zijn ze dun gezaaid. LIMITS, aka Andras Vleminckx, is zo'n zeldzaam geval. Deep house, future bass of Detroit techno? Z'n sound is altijd herkenbaar, en erg uniek. Hij werd in 2015 opgepikt door het toonaangevende Britse label Eton Messy en maakte met z'n track 'Masterplan' deel uit van de Friendship Mix van Tomorrowland. Fans van het eerste uur: The Magician, Netsky en Tiësto!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen