The Color Run Hero Tour

Sport » Sport Outdoor

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Color Run Hero Tour

  De toekomst oogt rooskleurig voor wie houdt van een gezonde portie 'fun' en 'run'. The Color Run wordt dit jaar nóg spectaculairder en lanceert The Color Run Hero Tour. De vrolijkste en kleurrijkste loop van het jaar komt op 1 juli naar Oostende en op 2 september naar Brussel. De inschrijvingen zijn geopend!

  Een loop over 5 km waarbij duizenden deelnemers allen in een wit t-shirt starten en elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen krijgen die hen van kop tot teen kleurt. Dat is het gekke maar geniale concept van The Color Run. Een echte 'wedstrijd' is het niet, want er is geen tijdsopname. The Color Run­ draait puur om plezier maken en wordt dan ook niet voor niets de 'Happiest 5K on the Planet' genoemd.

  Nieuw dit jaar is het 'Hero' thema. De deelnemers zullen als ware helden de meest kleurrijke kilometers van hun leven lopen. Daar hoort uiteraard ook een gloednieuw startpakket bij! Iedere The Color Runner ontvangt bij zijn inschrijving een uniek The Color Run Hero Tour t-shirt, een startnummer, een headband en een HAPPY en Thunder tattoo! Bij de finish ligt er voor alle helden/lopers een eigen zakje kleurenpoeder én een unieke UNICORN medaille klaar.

  Waar moeten we zijn? Op zondag 1 juli bijt Oostende de spits af met de Q Presents The Color Run Hero Tour aan het Klein Strand. Een superleuk idee om de zomer in te zetten, toch? Op het eind van de zomervakantie, op zondag 2 september, belooft The Color Run Hero Tour Brussel minstens even kleurrijk en heroïsch te worden. Afspraak dan op de terreinen van Tour & Taxis en dat voor de zesde keer al. Oostende ontvangt The Color Run? voor de derde keer.

  Na de finish in Oostende en Brussel gaat de pret gewoon verder. Dj's zorgen op het podium voor een typische Belgische festivalsfeer en wat dit 'Color Festival' extra speciaal maakt, is dat het publiek elke 20 minuten getrakteerd wordt op waanzinnige 'color blasts'. Alle deelnemers gaan dan als het ware op in één gigantische regenboogwolk en dan barst het feest pas echt los!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Sport

  Andere evenementen : Oostende