FFO 18 - Festival du Film d'Ostende

Film » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over FFO 18 - Festival du Film d'Ostende

  11 jaar Filmfestival Oostende
  Vanuit pure liefde voor de cinema heeft een kleine kern van filmliefhebbers met vallen en opstaan een festival met een eigen dynamiek uitgebouwd.

  Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt.  De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de  LOOK! – competitie en de onontdekte films uit de Taste Of Europe – competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen.

  Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van De Ensors, de Vlaamse filmprijzen.

  Sinds de start van het festival in 2007 hebben we zowel nationaal als internationaal talent op onze rode loper mogen bewonderen. Deze gasten kregen ook telkens hun ster op onze “walk of fame” op de zeedijk.

  Bij de belangrijkste gasten van de voorbije jaren mogen we onder meer Pierce Brosnan, Adrien Brody, Moran Atias, Steven Knight, Anton Corbijn, Jane Birkin, Jennifer Saunders, Michel Piccoli, Tahar Rahim, Dominic Cooper, Ben Elton, Rik Mayall, John Nettles, Jeroen Krabbé, Sofie Gråbøl, Jan Bijvoet, Veerle Baetens en uiteraard Matthias Schoenaerts rekenen.

  De organisatie heeft zijn best gedaan om alle rechten van de vertoonde films op te zoeken.  Als er films vertoond werden waarvan u de rechten heeft. Gelieve dan contact op te nemen om de nodige afspraken te maken.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Film

  Andere evenementen : Oostende

  Aanbevelingen