Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Couleur aan Zee

  ZUIDERSE MARKT (doorlopend van 11 – 20 u.)
  #Noord-Zuidprojecten, #wereldkeuken, #fairtrade- en cocktailbar
  Het Epernayplein wordt omgetoverd tot een kleurrijke, multiculturele markt. Kom er proeven van lekkernijen uit de wereldkeuken en kuier langs de vele kraampjes met sierraden, kledij, artisanaat, … Maak kennis met verschillende organisaties en projecten die zich inzetten in het Zuiden.

  MUZIKAAL PROGRAMMA:
  Radio Negra
  11.30 – 13.00 u.
  https://radionegra.weebly.com/ 
  Deze Belgische heren noemen zichzelf de apostelen van Manu Chao, en verkondigen het evangelie van de Mestizo Messias met een geheel eigen toets. Nummers als Mr Bobby en Me Gustas Tu worden voorzien van een geheel eigen twist. Maar deze Radio speelt verder en voegt nog fijne hits van Buena Vista Social Club, Bob Marley, The Specials… aan de show toe! Don't miss it!! 

  BAMBOU NEGRO 
  14.30u. – 16.30u
  https://www.facebook.com/bambounegro/
  Bambou Negro brengt een reeks Congolese (professionele) zangers en muzikanten van de bovenste plank bijeen. Ze brengen ode aan de Congolese grootheden die ook in de rest van Afrika populair werden. Zowel uit de école OK Jazz (met composities van o.a. Luambo Makiadi Franco, en Simarro Massiya) als uit de école African Jazz (met composities van o.a. Tabu Ley, en Grand Kallé) brengen ze de klassieke hits zoals het hoort. Ook van de volgende generatie Afrikaanse artiesten (Koffi Olomide, Zaiko Langa Langa, enz) worden de beste nummers gebracht. Zowel de zangers als de muzikanten verdienden hun strepen al bij verschillende van de bovengenoemde artiesten. Wanneer je een écht Afrikaans feest wil, moet je bij hen zijn. 

  SKALA B
  18.00u. – 20.00u
  https://www.facebook.com/skala.B.Cuba/videos/758217884327109/
  Een nieuw project dat hulde brengt aan de traditionele Cubaans muziek “el son” van de jaren ‘60. De groep brengt een mix van klassieke harmonie en de nostalgische sound van vroeger. Deze band is een samenstelling van muzikanten en frontman -en vrouw van de band CONTRABANDO en ZULEMAX.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Markt en Rommelmarkt

  Andere evenementen : Middelkerke

  Aanbevelingen