Magic One festival

Concert » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Magic One festival

  Spiksplinternieuw jongerenfestival Magic One vindt plaats op 2 augustus in Ledegem met onder andere Jebroer en Famke Louise

  Magic One is het nieuwe festival voor jongeren die van muziek houden en die zin hebben in een eerste onvergetelijke festivalervaring. Het event vindt plaats op vrijdag 2 augustus van 12u. tot 20u. in Ledegem (nabij Kortrijk). Magic One wordt georganiseerd door het agentschap achter Cirque Magique, die voorgaande jaren ook al ‘Kids Magique’ organiseerde. Dit jaar verwennen ze ‘teens en tweens’ met een volwaardige festivaldag vol animatie, dans, muziek en nog veel meer.
  Dansen op maat
  Het team achter Cirque Magique organiseert na 4 jaar ‘Kids Magique’ een kersvers festival voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. Op die manier bezorgen ze ‘teens en tweens’ een bijzondere dag en laten ze hen alvast een eerste keer kennismaken met het magische Ledegemse terrein. Voor deze eerste editie ontwierp niemand minder dan de bekende Gentse graffiti-artiest Bué the Warrior het kleurrijke campagnebeeld.
  Ook op muzikaal vlak belooft het een groot feest te worden. De organisatie wist de populairste artiesten van het moment te strikken, zoals de Nederlandse rapper Jebroer, bekend van zijn tracks ‘Nooit Meer slapen’, ‘Omlaag’ en ‘Banaan’. De Nederlandse vlogster Famke Louise, gekend van haar hitjes ‘Op Me Monnie’ en ‘Vroom’, prijkt ook op de affiche. De 12-jarige DJJO en het duo Alpha Party zijn ook van de partij.
  Naast een aantal top-artiesten kan je op Magic One nog genieten van veel andere activiteiten.
  Parties, workshops, chillen, dansen, eten, hangen, muziek, entertainment, … Kortom, op Magic One beleef je samen met je vrienden een onvergetelijke eerste festivaldag.
  Magisch en betaalbaar
  Kinderen die zich inschrijven met hun klas, vereniging of sportclub kunnen helemaal gratis het festival bijwonen. Buurtbewoners kunnen zich ook gratis registreren mits ze een ‘top-up’ doen van €10 credits dat ze op het festival kunnen inruilen voor food, drinks, merchandise en in de shops. Ben je nergens bij aangesloten en geen buurtbewoner? Geen probleem! Tickets voor het festival zijn te verkrijgen vanaf €10.
  Ouders zijn uiteraard ook welkom op Magic One. De organisatie voorziet zelfs een speciale “drop-off zone” waar ze samen met de andere mama’s en papa’s gezellig iets kunnen drinken.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Ledegem

  Aanbevelingen