Igorrr, Otto Von Schirach, Drumcorps

Concert » Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk

Praktische informatie

Over Igorrr, Otto Von Schirach, Drumcorps

Universum van black metal, electro & barok

IGORRR :
Igorrr is de som van een resem genres; de uitkomst van death metal, barok, breakcore en triphop. Na twee twee studioalbums, verscheen de laatste plaat, "Savage Sinusoid", in 2017 op Metal Blade Records. Nu zijn ze terug met een nieuw album onder de arm. Verwacht totale madness van een indrukwekkende live act.

OTTO VON SCHIRACH :
Otto Von Schirach is buitenaards. Misschien mogen we dat wel letterlijk opvatten: het lijkt alsof hij in zijn thuisstad Miami gedropt is door aliens bij hun bezoek aan de Bermudadriehoek. Zijn muziek heeft een oorsprong in tal van aardse genres als earth wave, surf electro, tropical bass, calypso, dubstep, broken noise, grind, IDM, glitch en breakcore, maar neemt die invloeden mee de stratosfeer in. Zijn liveshows zijn dan ook steevast trips doorheen de kosmos, net als zijn visuele projecten die al in musea over de hele wereld zijn tentoongesteld. Na samenwerkingen met o.a. Modeselektor en Venetian Snares, en met hernieuwde energie sinds de geboorte van zijn zoontje (die ondertussen ook al mee muziek maakt), komt Otto de Botanique omtoveren tot een alien wonderland.

DRUMCORPS :
Drumcorps is het project van de Amerikaan Aaron Spectre. Zijn muziek verkent thema's als menselijkheid, technologie en sociologie. De artiest won in 2007 een Austria Prix Ars Electronica voor zijn debuutalbum, waarop hardcore punk en electro door de mangel gehaald werden.

Photos de Igorrr, Otto Von Schirach, Drumcorps

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Magdalenazaal

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Brussel

Aanbevelingen