Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Familiedag

  Een gecombineerde dag om het Musée L en het Musée de l'Eau et de la Fontaine te ontdekken en met uw gezin deel te nemen aan artistieke en wetenschappelijke activiteiten.

  Ontdek in het Water- en Fonteinmuseum de fauna en flora van het Bois des Rêves tijdens een natuurwandeling! Stel jezelf rond de educatieve vijver tijdens een workshop de volgende vragen: Wat is een ecosysteem? Een voedselketen? Hoe kunnen we onderscheid maken tussen levende en niet-levende dingen? Wat hebben levende wezens nodig? Een actief bezoek om de kwestie van het water aan te pakken en de manier waarop het essentieel is voor de ontwikkeling van dieren en planten.

  In het L Museum, waar veel dieren in de collecties verstopt zitten! Ga en ontmoet deze geschilderde, gebeeldhouwde of genaturaliseerde dieren en insecten. Ontdek als gezin dat mens en dier altijd zij aan zij hebben geleefd, geïnspireerd door nieuwsgierigheid, angst of verbeelding. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop rond het thema natuur.

  Duur: 1 uur in elk museum

  Spiegelprogramma met een pauze en vrije tijd om 12 uur. Mogelijkheid om te genieten van de speeltuin van het Bois des Rêves, de voetgangerszone of het meer van Louvain-la-Neuve. Er is een fietsroute tussen de twee musea beschikbaar.

  Reserveringen per e-mail naar publics@museel.be (geef het aantal personen in uw familie "bubble" en de gewenste tijd slot)

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Musée L - Musée universitaire de Louvain

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Louvain-la-Neuve

  Aanbevelingen