Lala &ce, Bonnie Banane, Joanna

Concert » RnB

Praktische informatie

Over Lala &ce, Bonnie Banane, Joanna

LALA &CE
Mélanie Crenshaw aka Lala &ce haalde de mosterd voor haar nom de plume bij haar Ivoriaanse voornaam Laore (voor Lala) en bij Serena Williams, de zwarte tennister die een hele generatie inspireerde (vandaar &ce voor tennisterm "ace"). De afgelopen jaren is ze uitgegroeid tot een van de meest besproken en meest geprezen Franse hiphopartiesten. Het gewezen lid van 677 (collectief met onder meer Freeze Corleone en Jorrdee) zet de hele scene is vuur en vlam met hiphop- en r&b-nummers die op nonchalante wijze verhalen over de vrouwenliefde, soms sensueel, soms sous-entendu, maar vooral ook vaak stomend. Haar debuutalbum 'Everything tasteful' is nu uit en stelt ze voor tijdens Les Nuits Botanique.

BONNIE BANANE
De Française Bonnie Banane draait al eventjes mee in de game, je zou haar bijna een vaste waarde kunnen noemen. En toch bracht ze pas in 2020 haar debuutalbum 'Sexy planet' uit: beschouw het als het resultaat van jaren verfijning, het boetseren van een eigenzinnige sound die r&b even sensueel als absurd doet klinken. Sinds Bonnie in 2012 doorbrak met 'Muscles' is ze een graag geziene gast binnen de French pop en daarbuiten. Zo werkte ze onder meer samen met Flavien Berger, Chassol, Lafawndah en natuurlijk met Myth Syzer op 'Le code'. Les Inrocks noemde haar naar aanleiding van die eerste plaat een "revelatie" en roemde haar fantasie en haar ritmes, terwijl ook internationale tastemakers als Boiler Room en Colors Bonnie intussen een platform gaven. In september ontdek je de geflipte fantasieën van de Française op het podium van de Botanique.

JOANNA
Met invloeden van Mylène Farmer, Björk en FKA twigs verovert Joanna Parijs, Brussel en alles daartussen in ijltempo. Op 'Séduction' deed ze de temperaturen een eerste keer stijgen, de eerste voorbode (single 'Sur ton corps') van haar debuutalbum gaat nog veel verder. Het nummer verscheen niet voor niets met een videoclip op PornHub: sexy kan je muziek moeilijker doen klinken. En er zit nog een straffe boodschap achter ook! Daarnaast heeft Joanna natuurlijk ook samengewerkt met Laylow op 'Démons', toch wel dé Franse rapper van het moment. Ook daar weer doet ze de luisteraar smelten met haar sensuele stem, die eigenlijk moeiteloos afwisselt tussen een French pop-cadans, hiphopflow en zwoele r&b.

Photos de Lala &ce, Bonnie Banane, Joanna

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Le Botanique

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

Aanbevelingen