Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Praktische informatie

Over Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

15 jaar Humpty Dumpty Records!

De vier Brusselaars van Mountain Bike doen al jaren frisse wind door de scene blazen. Ze maken garage rock die verfrissend complexloos is op z’n Belgisch. Dat doen ze met een fijne nonchalance, een goed gevoel voor humor én een ongeëvenaarde coolitude. In hun sound hoor je 50 jaar pop- en rockmuziek, gebald op 200 albums en ten berde gebracht tijdens meer dan 200 concerten over heel Europa. Na vier jaar radiostilte keert Mountain Bike terug op de verjaardag van Humpty Dumpty Records te vieren in de Botanique. En wat is het fijn om de band terug te hebben.

UNIK UBIK
Unik Ubik, da’s feest, da’s punk, da’s transgressie. De vier leden van dit Franco-Belgische zootje ongeregeld zijn even furieus als getalenteerd. Ze ontwijken alle mogelijke labels en verenigen punk met jazz en psychedelica. Live is het steeds weer een genot om ze aan het werk te zien, net omdat het spelplezier er bij de groep afdruipt. Alles kan, omdat precisie en talent hand in hand gaan bij de explosieve riffs van Unik Ubik. Tijdens Les Nuits Botanique stelt het kwartet een nieuwe plaat voor, getiteld ‘Iam not Fen shui’. Die belooft niets minder dan bouillant te worden.

PARADOXANT
Paradoxant is het project van Antoine Meersseman, die je misschien wel kan kennen van zijn werk bij BRNS. Na een stevige existentiële crisis besloot die de uitdaging op te zoeken met songmateriaal dat radicaal, gevaarlijk en gewoonweg anders durft klinken. Dat popmelodieën durft opzoeken, maar net zo graag (en eigenlijk nog liever) vrijheid naar muziek vertaalt. Op ‘s mans debuutalbum ‘Earworm’ wringt het langs alle kanten, een beetje zoals bij Crack Cloud, Suuns, Clinic of Liars.

Photos de Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

Parent Events

Autres Lieux/Dates

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Le Botanique

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

Aanbevelingen