Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Musical Aan Zee

  Samen met JOETZ VZW, organiseren we voor het eerst interne musicalstages aan zee! Het vakantiecentrum in Nieuwpoort, pal gelegen aan de zeedijk, is de ideale uitvalsbasis voor musicalworkshops en heel veel strand- en zeefun.

  Een week lang word je in deze ultieme vakantiesetting ondergedompeld in het diverse zomerse materiaal uit ‘Grease’, ‘MAMMA MIA!’, ‘The Lion King’, ‘School of Rock’ en voor de verkoeling: ‘Frozen’. Op vrijdag sluiten we de week af met een spetterend toonmoment waarin elke groep de highlights uit dit zomerse materiaal presenteert aan elkaar.

  Prijs
  Dit vakantiekamp aan zee kost €398 voor een hele week, inclusief overnachting en eten in Nieuwpoort.
  Leden van The Musical Academy betalen €350 en leden van de socialistische mutualiteiten €308.


  Waar
  Dit vakantiekamp vindt plaats in De Barkentijn in Nieuwpoort. Het vakantiecentrum beschikt over 62 kamers met badkamer. Per kamer kunnen er 4 tot maximum 8 kinderen slapen. Alle maaltijden worden er vers klaargemaakt door de eigen koks en geserveerd in de mooie authentieke eetzaal met zicht op zee.

  i.s.m. JOETZ
  JOETZ vzw is een door de Vlaamse overheid erkende jeugddienst voor en door kinderen en jongeren van 3 tot 30 jaar, die vakanties voor kinderen en jongeren aanbiedt. De vakkundige begeleiding van is hun grootste troef. Alle animatoren die een JOETZ-vakantie begeleiden volgden ten minste één erkende opleiding zodat de professionele begeleiding van de vakanties gegarandeerd is.

  Photos de Musical Aan Zee

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Stage / Cursus

  Andere evenementen : Wilrijk

  Aanbevelingen