The Haunted Youth

Concert » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Haunted Youth

  Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

  The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive en The Cure. De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound, geprezen in binnen- en buitenland.

  Met debuutsingle 'Teen Rebel' won The Haunted Youth De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en kreeg de band de frontpage van de belangrijke Amerikaanse muzieksite Consequence of Sound. Opvolger 'Coming Home' werd meteen Catch of The Day en is evenmin uit de ether te slaan. Met zo'n start is The Haunted Youth meer dan enthousiast om eindelijk live te spelen. Belpop history in the making!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen