Micromix Late Night

Concert » Festival

Praktische informatie

Over Micromix Late Night

Stipt om 19u30 vliegen we erin met DANNY DIEGO. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF ! Of beter het is altijd #BOENKDROP !

?Hitmachine WIM SOUTAER & CHARLES VAN DOMBURG zijn al jaar en dag bevriend. Naast The Soulbrothers met Vincent Goeminne wilde ze beide eens iets ludieker op poten zetten. Zo werd het ambianceduo geboren dat u kent en waar u van houdt! Elk optreden is een geweldige show en altijd iets anders. Wim & Charles zijn fantastisch op elkaar ingespeeld en brengen naast de beste covers en Wim Soutaer-nummers een komische toets aan heel het gebeuren. Van “Allemaal” naar “Sexy als ik dans” tot "Connemara", de leukste hits die iedereen kan meebrullen passeren de revue. Lach, dans en ambiance !!

?DE ROMEO'S - 100% feestgarantie! Davy, Chris en Gunther staan intussen al 15 jaar op de planken als De Romeo’s en weten als geen ander om een publiek te entertainen. Smeer alvast jullie stem om voluit mee te brullen met hun grootste hits.

?Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor DJ toppers KOBE ILSEN & VIKTOR VERHULST !!!
Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitscarrière bezig dat hem online nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden zijn het.
Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen.
Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

?Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u30 (deuren open om 18u30) genieten van een show boordevol ambiance.

Photos de Micromix Late Night

Gerelateerde thema's

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Concerten [month+1]

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Genk

Aanbevelingen